onsdag 26 augusti 2009

Oxiderat silver och vikingastickning


Har funderat i några veckor på att göra ett armband med en silverpärla i mitten och vikingastickat på vara sida. Men tiden har inte räckt till för att genomföra idén. Igår kom jag till skott och här är resultatet.

lördag 22 augusti 2009

Danish Knot


Jag har lärt mig nåt nytt igen. Mycket trevligt och relativt enkelt, men pillrigt ändå. Man gör tre spiraler som man trär i varandra. De första två är inga problem men den tredje är inte så lätt att få till.

lördag 8 augusti 2009

Webbdesign 2

Nu har jag fixat till det. Det verkar som om det inte fick vara för långt emellan klasserna i stilmallen. När jag flyttade ihop dem så fungerade det. Knepigt!

Webbdesign!!!

Det är lätt att bli frustrerad, speciellt när man inte kan så mycket. Naturligtvis ser priserna fortfarande knasiga ut i Firefox, Flock m fl webbläsare. De ser bara bra ut i Internet Explorer. Det är bara att bita ihop och ta nya tag.

fredag 7 augusti 2009

Tomtar på loftet, eller?



Snart är det jul och tomteörhängen är aldrig fel.

Kämpade igår med några priser i webbutiken. De såg inte ut som jag hade tänkt mig och inte kunde jag se nåt fel heller. Nu ser det bra ut. Tog bort ett mellanrum mellan två ord och sen satte jag dit det igen... Nu fungerar det! Konstigt, men bra ändå.

måndag 3 augusti 2009

Full fart i Mjällom

Var till Kulturfabriken igår och fyllde på med smycken. Inser att jag måste tillverka mera innan jag skall dit nästa gång. Trådslöjdsarbetena var nästan slut.

Bloggintresserade